VORES PRODUKTER

Vi producerer en lang række røgvarer – pølser og bacon – som du kan finde i landet delikatesse forretninger og supermarkeder. Hele sortimentet finder du i COOP’s butikker og pølserne på hylderne i Netto, Føtex og Bilka.
Se efter mærket, så finder du let vores produkter i en forretning nær dig.

Her finder du vores produkter:
COOP/Irma:
– tørsaltet økologisk bacon i skiver og tern
– økologiske cocktail pølser af gris/ okse samt kylling
– økologiske grill pølser med purløg og tørsaltet bacon
– økologiske Linguisa grill pølser med paprika og limne
– økologiske okse grill pølser med karl johan svampe og chili

Netto:
– økologiske frankfurter pølser med ost
– økologiske grill pølser med majs og peberfrugt
– økologiske okse grill pølser med chili og tomat

Føtex/ Bilka:
– Princip! Økologiske okse grill pølser
– Princip! Økologiske grill pølser med majs
– Princip! Kyllinge pølser
– Princip! Friland grill pølser anbefalet af dyrenes beskyttelse

Vi samarbejder med Friland og Dyrenes Beskyttelse om dyrevelfærd samt med Grambogård omkring deres velfærdsgris og -okse.

Alle Holmegaards Deli’s økologiske- og kyllinge- produkter er fri for nitrit og e-numre! De er også fri for gluten, fosfat, æg, mælk – de sidste naturligvis undtaget oste pølser.

Vi producerer uden unødvendige tilsætningsstoffer, men i nogle få pølse-produkter tilsætter vi et økologisk ærteprotein for at øge fastheden af en pølse.


Pølserne kendetegnes ved et kødindhold på op til 95%
– og fremstilles så vidt muligt uden bindere, dvs vi bruger ikke fosfater eller stivelse men kun kødets egne proteiner til at lave en saftig og sammenhængende pølse.
Når opskriften tillader det er kødet til pølserne meget groft hakket og æltet sammen, så du får en god oplevelse af en kødfuld pølse.
Alle pølseprodukter er lavet med egne opskrifter – ingen standard blandinger her.

Stege tips: Du kan med fordel pensle pølserne med olie, inden den steges eller grilles indirekte.

Alt bacon er tørsaltet, – dvs uden at der tilsættes vand eller pumpes op med lage.
Under saltningen svinder bacon over 10-12 dage, fordi saltet trækker vand ud.
Herefter tørres bacon og ryges med en speciel blanding af nordiske træsorter, og tørres herefter atter.

Resultatet af dette bliver en bacon som ikke sprutter på panden og som har en meget koncentreret kød og røg smag.
Bacon skæres i forholdsvis tykke skiver og pakkes så skiverne er nemmere at skille ad.

Stege tips: Tørsaltede bacon skal steges ved middelvarme for bedste resultat.