NYT FRA HOLMEGÅRDS DELI – siden sidst:

Vi holder os travlt beskæftiget med at finde nye produkt varianter og spændende nye smage til vores mange tilfredse kunder.
Corona-tiden har blandt lært os alle sammen, at det giver kvalitet i livet at satse på gode råvarer og madlavning i fællesskab… Det skaber hygge og nærvær.

I kan stadig finde alle vores “brand” varer i kølediskene, men der er også i år kommet nye “under cover” produkter frem i butikkerne.

Vi satser på kvalitet med gode råvarer, men også på økologi.
Det har åbnet for lidt flere produkter i Primeur serien i Netto og Princip serien i Føtex og i Bilka – og nu også for Änglamark serien i Coop.
Se her, hvordan du også finder os som os selv og som “under cover” 😉 …

Vores mørbrad tørsaltes og ryges efterfølgende med en blanding af nordiske træsorter. En proces, der giver et produkt af særlig høj kvalitet med en god koncentreret kødsmag.

TØRSALTET RØGET MØRBRAD kan spises som en tapas, som tilbehør i salat, på et godt stykke rugbrød eller i stedet for bacon til dine røræg ved søndags brunchen.

Mulighederne er mange, hvis du vil forkæle dine smagsløg, når efteråret sætter ind.

Holmegårds Deli slår et stort slag for økologi – og et lige så stort slag for dyrevelfærd!

Det siges, man kan smage kvalitet, omtanke og godt håndværk i de ting vi spiser.

Vi samarbejder med Friland og Dyrenes Beskyttelse om dyrevelfærd samt med Grambogård omkring deres velfærdsgris og -okse.

For os har det desuden været naturligt at producere vores produkter uden nitrit og også uden gluten og mælk, så gluten og laktose allergikere kan være med på vores pølser.

Vi kan da også så lige nævne, at alt er dansk produceret af danske råvarer.

Du finder både pølser og røgvarer i HOLMEGAARDS DELI sortiment, men vi producerer også til supermarkedernes egne mærker.

Se her, hvordan du også finder os som os selv og som “under cover” 😉 …

Se efter vores labels i dit supermarked:

GLUTEN- og LAKTOSE FRI samt fri for NITRIT økologiske varianter

Se efter vores labels i dit supermarked:

GLUTEN- og LAKTOSE FRI
varianter

Holmegaards Deli’s produkter er økologiske og vores kyllinge produkter er fri for nitrit og e-numre.
Vi producerer kun produkter fri for gluten, fosfat, æg, mælk (naturligvis undtaget oste pølser) og at alle vore økologiske. Kyllinge produkter er tilmed fri for nitrit og e-numre. I nogle få produkter tilsætter vi økologisk ærteprotein for at øge fastheden af pølsen.