NYT FRA HOLMEGÅRDS DELI
– glæd dig til nye produkter i efteråret:

Kvalitet tager tid at fremstille, så vi er allerede nu i gang med at producere de mange lækkerier, der hører med til efteråret, hvor vores smagspalette kræver mere gang i smagsindtrykkene i den mad, vi spiser… Det giver hygge i de mørke måneder.

Som noget nyt kan nævnes, at vi lige nu blandt andet er gået i gang med at producere TØRSALTET RØGET MØRBRAD, som du kan finde i Netto under PRIMEUR mærket og i Føtex og Bilka under PRINCIP mærket.

Vores mørbrad tørsaltes og ryges efterfølgende med en blanding af nordiske træsorter. En proces, der giver et produkt af særlig høj kvalitet med en god koncentreret kødsmag.

TØRSALTET RØGET MØRBRAD kan spises som en tapas, som tilbehør i salat, på et godt stykke rugbrød eller i stedet for bacon til dine røræg ved søndags brunchen.

Mulighederne er mange, hvis du vil forkæle dine smagsløg, når efteråret sætter ind.

Holmegårds Deli slår et stort slag for økologi – og et lige så stort slag for dyrevelfærd!

Det siges, man kan smage kvalitet, omtanke og godt håndværk i de ting vi spiser.
Vi samarbejder med Friland og Dyrenes Beskyttelse om dyrevelfærd samt med Grambogård omkring deres velfærdsgris og -okse.

For os har det desuden været naturligt at producere vores produkter uden nitrit og også uden gluten og mælk, så gluten og laktose allergikere kan være med på vores pølser.

Vi kan da også så lige nævne, at alt er dansk produceret af danske råvarer.

Du finder både pølser og røgvarer i HOLMEGAARDS DELI sortiment, men vi producerer også til supermarkedernes egne mærker.
Se her, hvordan du også finder os som os selv og som “under cover” 😉 …

Se efter vores labels i dit supermarked:

GLUTEN- og LAKTOSE FRI samt fri for NITRIT økologiske varianter

Se efter vores labels i dit supermarked:

GLUTEN- og LAKTOSE FRI
varianter

Holmegaards Deli’s produkter er økologiske og vores kyllinge produkter er fri for nitrit og e-numre.
Vi producerer kun produkter fri for gluten, fosfat, æg, mælk (naturligvis undtaget oste pølser) og at alle vore økologiske. Kyllinge produkter er tilmed fri for nitrit og e-numre. I nogle få produkter tilsætter vi økologisk ærteprotein for at øge fastheden af pølsen.