VORES PRODUKTER
Vi producerer en lang række røgvarer – pølser og bacon – som du kan finde i landet delikatesse forretninger og supermarkeder.
Disse findes både i vores eget mærke – HOLMEGAARDS DELI – og i private label til COOP (Irmas, 365, Brugsen, SuperBrugsen og Kvickly) og Salling Group (Netto, Føtex, Bilka).
COOP:
Irmas (fast sortiment):
Økologiske grillpølser,
Økologiske oksepølser med oksebacon og Vesterhavsost fra Thise
Økologisk tørsaltet bacon i tern
Økologisk tørsaltet bacon i skiver
Økologiske cocktailpølser af dansk frilands gris
Endvidere vores eget Friland tørsaltet bacon stykker
Findes i Superbrugsen og Kvickly (fast sortiment):
Salling Group:
Netto:
ØGO (fast sortiment):
Økologiske grillpølse
Økologiske kyllingepølser
Økologiske okse pølser med hvidløg og paprika
Økologiske ostepølser
Økologisk bacon i tern
Økologisk bacon i skiver
Premieur:
Tørsaltet røget mørbrad
Bilka og Føtex:
Salling Øko (fast sortiment):
Økologiske grillpølser
Økologiske kyllingepølser
Økologiske okse pølser med hvidløg og paprika
Økologiske brunchpølser med urter
Økologiske chili pølser
Økologiske ostepølser
Økologiske cocktailpølser
Økologisk bacon i skiver
Økologisk Engelsk insp (kotelet) bacon i skiver
Økologiske bacon i tern
Salling Princip
Tørsaltet friland bacon i tykkere skiver
Tørsaltet friland bacon stykker
Tørsaltet røget mørbrad
Rema 1000:
Friland bacon i skiver og tern
Aarstiderne:
Vores egne økologiske pølser og bacon
Gårdmester:
Vores egne økologiske pølser og røgvarer
Nemlig.com:
Vores egne økologiske pølser og bacon
Jyske gårde:
Økologisk baconstykker og hamburgerryg
Vi samarbejder med Friland og Dyrenes Beskyttelse om dyrevelfærd samt med Grambogård omkring deres velfærdsgris og -okse.
Alle Holmegaards Deli’s økologiske produkter er fri for nitrit og e-numre! De er også fri for gluten, fosfat, æg, mælk – de sidste naturligvis undtaget oste pølser.
Vi producerer uden unødvendige tilsætningsstoffer, men i nogle få pølse-produkter tilsætter vi et økologisk ærteprotein for at øge fastheden af en pølse.
Pølserne kendetegnes ved et kødindhold på op til 95% – og fremstilles så vidt muligt uden bindere, dvs vi bruger ikke fosfater eller stivelse men kun kødets egne proteiner til at lave en saftig og sammenhængende pølse.
Når opskriften tillader det er kødet til pølserne meget groft hakket og æltet sammen, så du får en god oplevelse af en kødfuld pølse.
Alle pølseprodukter er lavet med egne opskrifter – ingen standard blandinger her.
Stege tips: Du kan med fordel pensle pølserne med olie, inden den steges eller grilles indirekte.
Alt bacon er tørsaltet, – dvs uden at der tilsættes vand eller pumpes op med lage.
Under saltningen svinder bacon over 10-12 dage, fordi saltet trækker vand ud.
Herefter tørres bacon og ryges med en speciel blanding af nordiske træsorter, og tørres herefter atter.
Resultatet af dette bliver en bacon som ikke sprutter på panden og som har en meget koncentreret kød og røg smag.
Bacon skæres i forholdsvis tykke skiver og pakkes så skiverne er nemmere at skille ad.
Stege tips: Tørsaltede bacon skal steges ved middelvarme for bedste resultat.













